A csajozás és a nők megszólítása
 


Elérkeztünk az egyik leginkább túlmisztifikált, csajozás témához, a megnyitó szövegekhez.

Sok ismerkedési kísérlet már itt elbukik, mivel azt sem tudjuk, mit mondjunk.

Erre általában a sok „okos” ember azt tanácsolja, hogy kezdj el filmekből szövegeket tanulni, hiszen az ott is működött… na, ja mivel az egy film és nem a valóság, de ez már sok embernek nem jut el szürkeállományáig. Esetleg páran azt javasolják majd neked, hogy tanulj be csajozós dumákat

Előre borítékolom neked, hogyha filmekből akarsz szövegeket megtanulni, akkor annyi esélyed lesz egy hús-vér nővel szemben, mint egy hóembernek a sivatagban.

Először is tisztázzunk pár dolgot, amikor odamegyünk megszólítani egy lányt akkor nem csak az, számít, amit mondunk, hanem az is, ahogy mondjuk!

A csajozás során nagyon lényeges, hogy ha kiérződik a testtartásodból, hogy te izgulsz, akkor a legfrappánsabb szöveg is fabatkányit sem ér.

Megkockáztatom fontosabb az,hogy passzoljon a személyiségünkhöz az elmondott szöveg.

Még régebben hallottam egy olyan kimutatásról hogy a kommunikációnk 97%-ban non-verbális jelekkel történik.

Ez mind nagyon szép és tudományos, de ezzel még mindig nem vagyunk sokkal, beljebb mert valamit akkor is mondani kell a nőnek.

Biztos megfigyelted már azt, hogyha olyan barátoddal mentél el csajozni, akinek ez nem jelent különösebb problémát, akkor hiába használtad mondjuk ugyanazokat a megnyitó szövegeket, mint ő, nálad elmaradt a pozitív visszajelzés, és pillanatok alatt lekoptattak.

A kérdés jogos: MIÉRT?

Emlékszel arra a 97%-ra?.

A csajozós haverodnak azért volt sikere a lányoknál, mert a szöveg, amit használt az passzolt a személyiségéhez (feltehetően mert ő vette a fáradságot és magának találta ki, vagy abban a szerencsés kis százalékban van, aki jól néz ki).

Te viszont csak „másolni” akartad, ami csak akkor működne, ha képes lennél a barátod teljes személyiségét lemásolni, ami szinte kivitelezhetetlen és hülyeség is egyben.

A csajozás a te egyedi személyiséged fejlesztéséről szól.

Amit még fontos megemlíteni, hogy sokan ott rontják el, hogy túl sokat agyalnak az egész kérdésen, mert azzal az egy szem megnyitó mondattal akarnak mindent elérni.

Úgy gondolják, hogyha valami hihetetlenül frappáns és lenyűgöző dolgot mondanak a lánynak, akkor bevágódnak nála és onnantól kezdve "tiszta az út".

Egy apró megjegyzés ehhez, a megnyitó szöveg szimplán a „beugró” ahhoz hogy a nővel további beszélgetést vagy ismerkedést tudj kezdeményezni.

Ne akard megváltani a világot egy mondattal, mert úgy sem fogod, viszont egy jól kitalált, jól előadott, személyiségedhez passzoló nyitás már nagyon jó alap a későbbiekhez.

Ha a megnyitó szöveged amit a csajozás során használsz, olyan ami humoros, és megmosolyogtatja a nőt, akkor már megnyerted az első lépést.

Eszedbe ne jusson azonban idióta netről szedett szövegeket bedobni, mert ezektől úgy menekülnek el a nők mint a mérgezett egér.

Mikulás alkalmával én például a következő szöveget használtam:

Szia. A rénszarvasomnak Rudolfnak keresek, egy piros világító orrot mert a régi lemerült, és a Media Marktban nem árulnak. Segíts nekem egy kicsit, hol találok ilyet? :)

Csak egy kis humor kell és eredetiség.

Bizonyára neked is eleged van már abból az érzésből, hogy kiürül az agyad egy gyönyörű nő láttán, és nem tudod mit mondj neki. Ha meg akarod tanulni, hogyan kell egy jó megnyitó szöveget kitalálni és előadni, ami passzol hozzád, akkor erre most megvan a lehetőséged.

A csajozás sikere egyedül rajtad múlik!
 

Ha sikert akarsz elérni a csajozás és a nők megszólításának terén akkor KATTINTS IDE
 

Címkék: ismerkedés csajozás udvarlás dumák csajozós

süti beállítások módosítása