Csajozás VS "jó barát zóna"

 2011.10.13. 00:37

Csajozás
VS
 "jó barát zóna"

 


Van egy bizonyos mondat, amit minden pasi tiszta szívből gyűlöl ez pedig a „Legyünk csak barátok”.

Nincs olyan pasi a földön, aki ne kapta volna meg ezt a mondatot legalább néhányszor.

Tulajdonképpen az ember egy szociális lény, aki szeret barátkozni… na, ja, csak nem azzal a lánnyal, akit fel akar szedni, a csajozás során.

Ezt a mondatot általában akkor kapod meg, hogyha a hős szerelmes, fejjel a falnak típusú megközelítést választod csajozás téren.

Le is vezetem neked, hogy miképpen is szokott ez alakulni, meglátsz egy lányt, aki megtetszik, és még mielőtt az egymás közötti interakció legcsekélyebb formája is megtörtént volna már az együtt járáson gondolkozol.

Általában már itt halálra van ítélve a dolog, de mondjuk sikerül vele megismerkedni, közös ismerős lévén vagy valamelyik barátod bemutat neki.

Ilyenkor, jön az, hogy le akarod nyűgözni, be akarod bizonyítani, hogy, te más, vagy mint a többi pasi ezért elkezded dicsérni, állandóan bókolsz neki és minden óhaját-sóhaját első szóra teljesíted, mint egy jól idomított öleb.

A nőnek az elején tetszik (kb. 2 percig) utána viszont az agyára mész, de mivel egy aranyos lány és nem akar, megbántani ezért nem küld el melegebb éghajlatra.

Viszont már réges-régen megszűntél „férfiként” létezni a szemében.

Ez most nagyon szélsőséges példa volt, de ami igazán szomorú, hogy még manapság is megtörténik ilyen, és ezért elsősorban a holywood-i csöpögős filmeket teszem felelőssé, mert ez csak ott szokott működni!

Másik eshetőség, ami sűrűbben fordul elő, hogy megismerkedsz a lánnyal, aki megtetszik, ezért elkezdesz beszélgetni vele (az, hogy képes vagy nőkkel beszélgetni már önmagában is dicséretre méltó, mivel sok embernek még ez is komoly gondot jelent, tehát már ez is haladás!!!).

De még itt sem fog sikerülni a csábítás mivel nem mersz kezdeményezni a nő felé. 

Félsz attól, hogy mit szólna hozzá, hogyan reagálna, ezért „biztonsági játékot” játszol, amivel tuti nem fogod megsérteni vagy megbántani, de felszedni sem, viszont nagyon jó barátok lesztek.

Ezt hívnák csajozásnak szerinted?

Legnagyobb probléma az, hogy sok pasi teljesen elfolytja a szexualitását, fél kimutatni, hogy bizony bejön neki a nő és bizony le is feküdne vele, nő pedig nem tehet mást, elkönyveli papír-fütyinek, vagy melegnek.

Most képzeljünk el egy igazi Alfa- Domináns Hímet (ADH), aki tudja, mitől döglik a légy és tud csajozni.

Ő az a pasi, aki már a beszélgetés legelején kinyilvánítja, hogy nem közömbös számára a nő sőt… Elkezdi piszkálni, ugratni a lányt… egyszóval: kockáztat. Meg meri lépni azt, hogy a nő esetleg megorrol rá, de őt ez nem érdekli, és éppen ez lesz a sikerességének a kulcsa.

Ha eleged van már abból, hogy az összes lány csak barátként tekint rád akkor tehetsz is ez ellen.

Ha igazi férfivá szeretnél válni tehát potenciális partnerré, és meg akarod tanulni, hogy miképpen tudod úgy kifejezni szándékodat, már a beszélgetés legelejétől, kapcsolatra alkalmas srácként tekintsen rád, ezt könnyedén megteheted.

Nem kell mást tenned csak KATTINTS IDE a Csajozás linkre
 

 

 

Címkék: ismerkedés csajozás udvarlás dumák csajozós

süti beállítások módosítása