Hogy kell kitörni a csajozás során a jóbarát zónából?
 

A csajozás illetve ismerkedés ősi ellensége a jó barát zóna.

Mégis sok pasi nagyon sűrűn ebben találja magát, méghozzá piszok, hamar ha nincsen észnél.

Az ember alapvetően egy társas lény és barátokra is szüksége van, DE… amikor odamész, lányhoz te felszedni akarod és nem barátkozni vele!

És ez nagy különbség!

Az a baj, hogyha bekerülsz a barátzónába, akkor onnantól a nő számára megszűntél férfiként létezni, ami azt jelenti, hogy mind a romantikus, mind a szexuális vonzalom csúnyán lapátra lett rakva.

Így azért lássuk be elég nehéz komoly kapcsolatot kialakítani a nővel.

Barátzónába nagyon könnyű bekerülni és piszok nehéz onnan kikerülni!

Ennek a forgatókönyve úgy szokott kinézni, hogy te megismerkedsz egy lánnyal és elkezdtek beszélgetni, felületes dolgokról illetve semleges témákról, ami önmagában nem is lenne baj, hiszen legalább beszélgetsz egy nővel (aki még jól is néz ki! :)).

A gond azzal van, hogy közben a lányból konkrétan semmi érzelmi reakciót nem váltasz ki, és ha még hozzá adjuk azt is, hogy elbuksz nála 1-2 „női tesztet” (alias: shit teszt) akkor már gyakorlatilag el is kapálhatod magad, mert majdnem biztos, hogy a barát zónába kerültél… pedig te csak beszélgettél vele.

Az ideális forgatókönyv úgy néz ki, hogy vegyünk alapul egy ADH-t (alfa domináns hím), aki nem ma kezdte az ipart.

Amikor ő elkezd csajozni, akkor ott már a beszélgetés első pillanatától kezdve világos a nő számára, hogy nem egy beszari barátkozós alakkal van dolga, hanem olyasvalakivel, aki tudja, mit akar és azt meg is szerzi.

Itt hősünk belátására van bízva, hogy szépen elkezdi bedobálni azokat a csalikat, amire a nő harap és ebből felépíteni a vonzalmat, vagy direktbe amolyan „fejjel a falnak” módon lerohanja nőt, aki hiába szórja rá két kézzel a teszteket, ő is tudja, hogy itt most a vadász nyert:)

A második szituációban leírt karakterünknek nem kell attól félnie, hogy jó barát zónába kerül, vagy megszerzi a nőt vagy lepattintják.

A csajozás során ő fel meri vállalni, hogy akar a nőtől valamit, és az nem csak a haverkodás.

Ilyenkor jogosan merül fel a kérdés, hogy mi a rosszabb, ha elküldenek, vagy ha jó barát zónába kerülsz.

Hadd kérdezzem meg, hogy csajozni vagy barátkozni akartál? 

A lány barátoknak is megvan a maguk helye, de az már egy másik téma.

Ahhoz hogy kikerülj ebből a zónából, el kell érned, hogy a nő ismét pasiként (potenciális partnerként) kezdjen el rád tekinteni.

Ezt nem fogod tudni egyik napról a másikra elérni. Viszont kivitelezhető!!!

A csajozásnak ez a legkeményebb része, de ha már annyit elérsz, hogy újra férfiként tekint rád akkor, még ha nem is fogsz vele összejönni, a baráti szexnek is megvannak a maga szépségei.

A szexuális része mellett, pedig ott van az is a levegőben, hogy akár össze is jöhetsz a lánnyal, tehát duplán megéri foglalkozni a témával.

Az első és legfontosabb lépés a csajozás során, ha már barát zónában vagy, hogy kezdj el másképp öltözködni, kinézni, stb...

A nő fejében a te külsődhöz, már hozzá van társítva a "haver" státusz.

De ha megváltoztatod a külsődet, akkor zavart keltesz a nő fejében.

A második lépés, hogy kezd el piszkálni, cikizni, és ne tegyél meg neki mindent.

A csajozás során fontos, hogy ne csak a külsődön a belsődön is végezz gyökeres átalakítást, különben az esélyeid közel lesznek a 0-hoz.

Bizonyára neked is van, jó pár olyan lánybarátod akivel szeretnél lefeküdni, vagy járni szeretnél vele.

Számtalanszor tesztelt módszer vannak arra, hogyan lehet egy olyan nőben felébreszteni a vonzalmat, aki csak barátként tekint rád.

baratnoszerzes.hu/A barát zónából igenis lehetséges kikerülni a csajozás során. KATTINTS IDE és tudd meg, hogyan kell ezt csinálni

Címkék: csábítás ismerkedés szövegek csajozás udvarlás hódítás csajozós

süti beállítások módosítása