Mit csinálj a csajozás és a randi közben?
 


Amikor a „randizás” szó előkerül, akkor általában az embereknek egy görcs jelenik meg a gyomrukban.

Amellett, hogy a randizás egy jó dolog, hiszen ha már idáig eljutottunk egy lánnyal, akkor jó eséllyel történni is fog valami kettőtök között.

Akár hiszed akár nem, de a legtöbb ember már azelőtt elszúrja a randit, hogy egyáltalán elindult volna otthonról! Hogy lehetséges ez?

Elidegeskedi! (és akkor most finoman fogalmaztam)

Azok az eredmények amik a csajozás során összejöttek így gyorsan el fognak tűnni!

Biztos veled is már volt olyan, hogy  lebeszélted a csajjal a randit, és ahogy egyre közeledett az időpontja, úgy lettél egyre idegesebb.

Ilyenkor általában az ember fejében millió és egy forgatókönyv lepereg, de egyiknek sincsen pozitív végkimenetele, és csak egyre idegesebb leszel, míg a végén már úgy vagy vele, hogy „Istenem csak legyek már túl rajta!”.

Mire elindulsz, otthonról a pulzusod olyan 200 körül jár, a gyomrodban pedig egy gránit tömb van, és KB úgy nézel ki, mint aki magával a végezettel készül eltölteni egy pár „kellemes” órát.

Nem nevezném ideális kezdetnek.

Ennek ellenére elmész a találkozóra, hiszen már meg van beszélve.

Amikor meglátod a lányt akkor az ájulás és a szív infarktus kerülget, annyira ideges vagy, de most már nincs visszaút, hiszen meglátott téged és elindul feléd (lassan kezdünk átmenni B kategóriás horrorfilmbe, amikor jönnek a zombik).

Jó hír, hogy még nem ájultál el és beültetek a lánnyal egy kellemes kávézóba, ennek ellenére is még a torkodban dobod a szíved.

Az a baj hogy a férfiakban ilyenkor elő szokott jönni egy „megfelelési kényszer” a lány irányába, ami talán a csajozás és csábítás legnagyobb ellensége.


Annyira azon igyekszel, hogy a lány jól érezze magát, hogy minden egyes mondatodat 3-szor is átgondolod nehogy véletlenül félre értsen valamit, vagy olyat mondj, amivel megbánthatod véletlenül.

Most őszintén ilyen lelki állapotban van bármi esélyed is arra, hogy akár csak meg tudd csókolni???


Mégis mit gondolsz?


Nézzük meg egy ideális forgatókönyvet!

Most képzelj el egy olyan pasit, akinek a csajozás a hobbyja, és nagyon megy neki.

Ő már képes arra, hogy randit játéknak fogja fel… olyan játéknak, amiben mindig ő nyer!


Számára a csajozás és a randi egy kellemes időtöltés, miközben jól érzi magát és sokat nevet.

Ez a mentalitás és hozzáállás pedig ragadós, ezért a lányokra is „ráragad” ez a viselkedés, aminek az a vége, hogy ők is tök jól érzik magukat.

Emellé még hozzátársul az, hogy hősünk nem szívbajos kicsit heccelni a lányokat és időnként odaszúrni nekik 1-2 pimasz, de vicces megjegyzést, amivel tovább lehet fokozni a hangulatot.

Mondjuk azt meri mondani a lánynak a csajozás közben, hogy tetszik a smink amit feltett, mert a gyerekkorából emlékezteti Blinkre a bohócra:)

Vagy azt mondja a lányak, hogy az első találkozón a férfi fizet, a másodikon a lány. Ja és a 2. találkozón Párizsba mentek nyaralni :)

Vagy azt mondja, ő csak egy gazdag feleséget keres, és felméri a potenciális jelölteket :)

Érted már?

Egy igazi férfi mer heccelődni, mer domináns lenni, és nem fél cukkolni a csajt.


Mit kaptunk végeredményként?

Egy nagyon jó hangulatban telt randit ahol mindkét fél jól érezte magát és nem volt semmi idegeskedés vagy negativitás.

A csajozás során a jó kedv ragadós, és ha meg tudod nevettetni a lányt, akkor jó úton, jársz, mert abból lehet építkezni tovább.

Szerintem te is érzékeled a két forgatókönyv közötti kontrasztot.
 

Ha te is szeretnéd megtudni, hogyan mehet görcsölés nélkül a csajozás és a randizás akkor KATTINTS IDE
 

Címkék: csábítás ismerkedés kell hogyan csajozás csajozni

süti beállítások módosítása