Csajozás és a bókolás kapcsolata

 

Mielőtt nagyon belemerülünk, a témába szögezzünk le egy dolgot, bókolni igenis kell! A legtöbb pasi ezt azért még tudja.

Sokan azonban azt nem tudják, hogy mi a bókolás célja

Itt szokott elszabadulni pokol, és az esetek igen nagy százalékában már hatalmas gondok vannak a fejekben.

Ha visszaugrunk egy pár száz évet az időben, és megnézzük, hogy ott hogy működött a társkeresés, akkor elég jó eséllyel fogod azt találni, hogy, legyél kedves a lányokkal, csupa szép dolgot mondjál neki, stb.… na, igen csak ez itt manapság nem szokott működni (vagy csak nagyon ritkán, kivételek mindig vannak!).

Tehát udvarolj, vigyél virágot, légy lovagias, egy igazi úriember. Ez volt régen a csajozás

Nézzük meg hogy miért nem működik ez most!

Akkoriban nagyon erős volt a társadalmi nyomás például az arisztokrata családokon, és le volt korlátozva az, hogy ki kivel házasodhatott össze (társadalmi státusz, családi és anyagi helyzet…). Ezért ott a „csajozás” inkább csak formálisan működött, mert ha a kedves családfő lányára szemet vetett egy rangban hozzá illő vagy fölötte álló férfi, akkor ott a lánynak nem sok beleszólása volt a dologba és mindenképpen hozzá kellett mennie.

Ennyit mára a történelem órából.

A nők gyakran örömmel mentek hozzá ezekhez a férfiakhoz, akik azt hitték, hogy a kedveskedésük, a bókolásuk, és az udvarlásuk, már elegendő is.

Pusztán azzal, hogy kedves vagy a lánnyal és elárasztod bókokkal, manapság már nem fogsz sokat elérni, mivel módosultak a „játékszabályok”.

A bókolásra ne úgy tekintsél, hogy neked azzal kell a nőt levenned a lábáról, mert ez nem így van, a bókolás egy ESZKÖZ a csajozás során, amit fel tudsz és időnként fel is kell használnod.

A bók egy jutalom, amit a nőnek ki kell érdemelnie!

Ha csak ezt az egy mondatomat megjegyzed, már jobb eredményeket fogsz elérni, mint a pasik 80%-a szokott.

Gondolj bele egy kicsit, a bók az egy dicséret és a dicséretet akkor szokták adni, ha valami kiemelkedőt hajtottál végre (legalábbis ilyenkor van valódi értéke).

Anyukád sokszor megdicsért téged, hiszen ez az anyukák dolga, :) de te is érezted, hogy egy idő után ez természetessé vált, jól esett, de nem tulajdonítottál neki különösebb figyelmet.

Viszont ha egy olyan személytől kaptál dicséretet, akitől nem szoktad meg akkor annak nagy értéket tulajdonítottál, mert akkor azt valószínűleg tényleg megérdemelted.

Akkor bókolj a nőnek, ha megérdemli. Ezzel eléred azt, hogy a bókod számára egy valódi jutalom lesz, és ezért értékelni foglya.

A férfiak pusztán azért szoktak már bókolni a nőknek amikor csajoznak, mert szép. De ez önmagában még nem elégséges.

A nő nem tett semmit azét, hogy ő szép legyen (esetleg felöltözött, és jó a genetikája, meg talán a smink), de ettől még nem érdemli ki azt, hogy te udvarolj és bókolj neki, amikor csajozol.

Ha elköveted azt a hibát, hogy kezdettől fogva dicséred mindenért akkor rövid úton hozzá fog szokni és az lesz számára a „természetes”, ezáltal az értékét is elveszíti és még papucsnak is fog tartani, amivel a vonzalomnak is annyi.

Ha viszont egyáltalán nem bókolsz, akkor a nő elkönyvel téged egy rosszul szocializált ősembernek, aki egy szép szót nem tud hozzá szólni, ami szintén egyenlő a drasztikus vonzalom csökkenéssel.

Ha el akarod sajátítani a bókolás és csajozás művészetét, akkor erre most egy kiváló helyet találtál! Itt megtudhatod, hogyan, mikor és mennyit szabad bókolni annak érdekében, hogy a maximális hatást elérd.

Nagy luxus az, hogyha azon buknak el a csajozásaid, hogy nem tudod magadat megfelelően kifejezni.

Egyszerű és könnyű módszereket kapsz a csajozás témakörében, amivel könnyedén elcsábíthatod azokat a lányokat akik neked tetszenek.

 

Minden információt megtalálhatsz a csajozás kapcsán csak KATTINTS IDE

 

Címkék: csábítás kell hogyan csajozás udvarlás csajozni

süti beállítások módosítása