Mik a csajozás biztos buktatói?

 2011.10.20. 14:51

Mik a csajozás biztos buktatói?

 

A teljesség igénye nélkül, leírok neked néhány olyan dolgot, amit SOHA NE CSINÁLJ, ha csak nem akarod magadat örök magányra kárhoztatni.

1.Alapvető ápoltság elhanyagolása: Sok-sok év után még mindig nem győzöm hangsúlyozni, hogy igenis törődj a külsőddel. Zsíros haj, sárga fogak, koszos körmök, kellemetlen testszag, borotválkozás stb. Meglepő és egyben elszomorító hogy ezekre a dolgokra külön fel kell hívni a figyelmet.

Kis odafigyeléssel ezeket a „problémákat” mind lehet orvosolni, ellenben ha elhanyagolod, akkor pillanatokon belül elbuksz a nőnél.

Társkeresés és a csajozás egyik halálos csapdája az ápolatlanság!

2.Gyerekes viselkedés: Sok pasi teljes mértékig elfelejtett felnőni, hogy ez nem megfelelő viselkedési mintákból vagy „nem akarom” viselkedésből adódik, abba most ne menjünk bele, de amikor egy nő pasit/társat keres magának akkor nem egy óriás csecsemőt fog választani maga mellé, akinek a pótanyukája lehet majd.

Értelmesen és éretten kell viselkedni amikor arra van szükség!

3.Döntésképtelen félénk magatartás: A rossz döntésnél tudod, hogy csak mi rosszabb?

Ha egyáltalán nincs döntés!

Sokan beleesnek abba a csapdába, hogy annyira meg akarnak felelni a külvilág által támasztott elvárásoknak, hogy nem mernek döntéseket hozni nehogy hibát kövessenek el.

Merj dönteni fontos dolgokban (például a csajozás során) is és vállald értük a felelősséget, különösen, ha a saját életedről van szó.

A nőknek egy olyan férfira van szükségük, aki képes meghozni a fontos döntéseket és felelősséget is vállal értük, és emellett ki is áll a döntései mellett, ha valaki megkérdőjelezi azt.

Szerinted miért vonzódnak a nők a vezető beosztásban dolgozó pasikhoz?

4. Kicsit az előző ponthoz kapcsolódik, de külön szeretném tárgyalni a magabiztosság hiányát: Könyveket lehetne írni erről a témáról, és okkal! Ha társkeresésről és csajozásról van szó, akkor ez egy megkerülhetetlen téma. 

Zárójeles megjegyzés, hogy a csajozás mellett az élet számos egyéb területén is fontos, hogy rendelkezz a kellő magabiztossággal. Saját jól fel fogott érdeked, hogy foglalkozz vele.

5.Nők elhalmozása ajándékokkal és bókokkal: Mit látunk a televízióban? Gazdag pasik vagyonokat költenek a gyönyörű és híres modell barátnőikre.

Ebből alakult ki az a nézet, hogy a nőket el kell halmozni ajándékokkal ahhoz, hogy, meghódítsd. Ha multimilliomos vagy akkor ez egy járható út, de komolyan vedd számításba, hogy a nő a vagyonodba fog bele szeretni és nem a személyiségedbe.

Ha egyszerű földi halandó vagy akkor nem javaslom, hogy ezt az utat járd. Az ajándék az egy jutalom, akárcsak a bók, a jutalmat pedig ki kell érdemelni!

Első találkozó alkalmával ne bonbon + virágcsokor kettőssel indíts, azzal még ráérsz :), majd ha azt látod, hogy a nő valóban megfelel, a te igényeidnek akkor jutalmazd, előbb ne!

Az előbb felsorolt lista nem teljes, amint az fentebb is említettem. Ha szeretnéd megtudni az összes buktatót és azt,akkor ezt egyszerűen megteheted.

Kiküszöbölheted az össze csajozásbeli hibádat, és olyan sikereket érhetsz el amilyenekre korábban nem is számítottál.

Pontosan fogod tudni, hogyan kell a nőkből kiáltani a vonzalmat, és érthetően fogod ismerni az ismerkedés lépéseit.

A csajozás részletes tudásának megismeréséhez KATTINTS IDE

Címkék: csábítás ismerkedés kell hogyan szövegek csajozás csajozós csajozni

süti beállítások módosítása