Csajozás - Tesztek a randi során

 

A női tesztekről önmagukban is könyvet lehetne írni, de minket most „speciálisan” a randin előforduló tesztek érdekelnek, éppen ezért ez a cikk most ezzel a témával foglalkozik.

Egy régebbi cikkben, már volt róla szó, hogyha a nő elmegy veled randizni, az azt jelenti, hogy érdemesnek talál téged arra, hogy energiát fektessen a megismerésedbe. Ez eddig nagyon jó, de még távolról sem elég a teljes boldogsághoz, de már bekerültél a „potenciális partnerek” csoportjába az ő szemében.

A potenciális partnerek közül fog kikerülni az a pasi, akivel összejön, de mivel több potenciális jelölt is lehet ezért szűkíteni kell, a kört-à itt jönnek képbe a női tesztek.

A képlet nagyon egyszerű, ha átmész, a teszteken a vonzalom elkezd nőni, ha elbuksz rajtuk, akkor pedig csökkenni, míg végül a barátzónában találod magad. A tesztekkel tulajdonképpen szelektálás történik az értékes és számukra értéktelen pasik között. Lehet mérgelődni és duzzogni, hogy ez nem fer, de ha belegondolsz akkor teljesen logikus, hiszen egy nőnek sincsen ideje minden férfi megismerésébe energiát fektetni. Sokkal egyszerűbb, ha 1-2 jól irányzott tesztel, szűrik a „jelentkezőket”.

A csavar ott van a dologban, hogy ez az egész tesztelős folyamat tudat alatt történik, tehát a teszteket nem tudatosan dobálják feléd. És ez az, amiért piszok nehéz kiszúrni (főleg kezdetben) azt hogy mikor kapsz valódi tesztet és mikor csak egy ártatlan kérdést. Az éremnek mindig két oldala van, mert ha megtanulod, hogyan kezeld le és menj át a feléd dobott teszteken akkor a vonzalom automatikusan nőni fog, és a lány egyszer csak azon kapja magát, hogy vonzódik hozzád.

A vonzalom nem választás kérdése

A randi során a nő arra kíváncsi, hogy megvannak-e benned azok a tulajdonságok, amikhez ösztönösen vonzódik, éppen ezért a tesztek is erre mennek. Ilyen lehet, például ha azt teszteli képes vagy-e irányítani vagy egyből átengeded a választás lehetőségét neki. Itt jegyezném meg, hogy a tesztek sikeres lekezelése sok esetben negatív reakciót fog kiváltani a nő racionális „énjében”. Ez azért lényegtelen mert neked az érzelmi „énjére” kell hatást gyakorolnod, mert abból lesz a vonzalom. (csak racionalitással Max a legjobb barátja lehetsz, de te nem barátkozni akarsz veleJ)

Visszatérve előző példánkra, tegyük fel beléptek egy kávézóba és rögtön a bejárathoz legközelebb eső asztalnál azt mondja neked, hogy „Üljünk ide”. Ez tulajdonképpen egy teszt! Ha engedsz neki és azt mondod, hogy „oké, rendben” akkor buktad a tesztet, mert átengedted neki a kontrollt, az irányítást. A nők ösztönösen vonzódnak vezér egyéniségekhez, akik képesek irányítani és ellenőrzésük alatt tartani a dolgokat. Éppen ezért a helyes válasz az, hogy „Ne, inkább üljünk oda hátrébb”. Ezzel megtartottad az irányító szerepedet és a nő számára egyértelművé tetted, hogy az van, amit te akarsz (és ebben az esetben még a racionális „énjét” sem kellett magadra haragítanod, maximum húzza emiatt a száját egy kicsit).

Tudom, hogy ez így első hallásra nagyon pitiáner dolognak tűnik és szőr szálhasogatásnak, de hidd el, hogy ezeknek a nüánszoknak tudat alatt óriási jelentőségük van a társkeresés során. Az esetek többségében pontosan ezeken a pici dolgokon múlik az, hogy sikerrel jársz vagy elbuksz.

A legalattomosabb és szemetebb női teszt, amivel valaha találkoztam az a kínos csend. Amikor azt veszed észre, hogy gyakorlatilag csak te beszélsz, a nő pedig csak ül és bólogat (tehát teljesen passzív). Egy kis idő után nagyon zavaróvá szokott válni a dolog és még te érzed magad kellemetlenül, amikor ő az, aki miatt kialakult ez a szituáció. Ha kíváncsi vagy, hogyan lehet még ezt lehetetlennek tűnő tesztet is úgy lekezelni, hogy jól gyere ki belőle és nőjön a vonzalom, akkor kattints a lenti linkre.

 

Ha még többet szeretnél megtudni a Csajozás rejtelmeiről, akkor KATTINTS IDE

Címkék: csábítás társkeresés ismerkedés kell hogyan csajozás udvarlás csajozni

süti beállítások módosítása