A csajozás során felmerülő hibák

 

A most következőkben megosztom a legalpvetőbb hibákat amiket a férfiak elkövetnek a csajozás, és az ismerkedés folyamatában.

 

I. Megpróbálod a nőt lenyűgözni.

 

Ez a tipikus felvágás kategóriája, amikor azt hiszed azzal fogod a nő szívét elnyerni, hogy minden faja pozitív tulajdonságot mutatsz fel magaddal kapcsoaltban. Például arról beszélsz, hogy milyen jól keresel, milyen autód van, rengeteg nőd volt eddig, jó eredménnyel végeztél a suliban, stb...

 

Ezek sajons mind olyan dolgok amik a nőkből a legkevésbé sem fognak vonzalmat kiváltani.

Hogy miért?

Azért mert a nő nagyon jól tudja, hogy azért akarsz ennyire pozitív színben feltűnni, mert úgy érzed, a nő nem volna képes pusztán a személyiségedbe beleszeretni. Ez pedig egy nő számára egyértelműen azt mutatja, hogy nem érzed magadat elég jónak hozzá.

Ez az ismerkedés és a csajozás folyamán, egy olyan erőtelljes hátráltató tényező, hogy azonnali értékcsökkenéshez vezethet a nő részéről.

 

II. Nem megfelelő az öltözéked,

és nem nézel ki eléggé ápoltnak.

 

Ez egy nagyon egyszerű dolog. A külső igens számít, de nem úgy ahogyan te gondolod. Nem szükséges szépnek lenned ahhhoz, hogylegyen barátnőd, de ha nem látszik rajtad az ápoltság, akkor a nők nem tekintenek majd rád férfiként. Egy FÉRFI tudjon öltözködni!

 

III.Nem mersz felhozni,

szexuális tartalmú témákat.

 

Egy igazán magabiztos férfi ki meri fejezni egy nő számára a szexualitását, és nem fél megélni a nemiségét. Természetesen nem arra akarok utalni, hogy csak a szexről beszélj, de ha nem hozod fel a témát, könnyen barát zónába fogsz a nőnél kerülni. Ha már elmész csajozni, és nőket elcsábítani, akkor a nőnek éreznie kel valamit bből a szándékból. Ugyebár nem csak beszélgetni akarsz a nővel hanem egyszer majd le is akarsz vele feküdni.

 

IV. A csajozás témakörében a következő hiba, ha tapasztalatlannak látszol.

 

Ha eddig még nem volt barátnőd, vagy nem rajong körbe több száz nő, az még nem kell, hogy feltétlenül azt jelentse, hogy ügyetlennek kell lenned. A nők rengeteg tesztet dobnak egy férfi felé, amivel lemérik a tapasztaltságát. Ha ezekre a tesztkérdésekre rosszul felelsz, akkor el fogog a nőt bukni. Tipikusan ilyen teszt a: van barátom.

Te mit válaszolnál erre?

 

Ha még többet szeretnél megtudni a férfiak leggyakoribb hibájáról és a csajozás terén sokszorosára emelni az eredményeidet van azonban erre is lehetőség.

Tudj meg mindent a csajozás ismereteiről, és KATTINTS IDE

Címkék: csábítás ismerkedés kell tippek hogyan csajozási szövegek csajozás hódítás csajozós csajozni

süti beállítások módosítása