A csajozás és a magabiztosság

 2011.10.13. 19:54

A csajozás és a magabiztosság
 


„Csak legyél magabiztos és minden menni fog magától”… Hányszor hallottad már ezt a tanácsot olyan barátaidtól, ismerőseidtől, akiknek jól megy a csajozás?

Gyanítom, hogy többször, mint szeretted volna, és már tele van a puttonyod vele.

Pedig amit mondanak az egyáltalán nem hülyeség, sőt… még ha lesarkítva is, de fedik a valóságot valamennyire.

Magabiztosság nélkül hiába nézel ki úgy, mint Brad Pitt nem fogsz igazi sikereket elérni csajozás terén.

A külsőd kb. az ismerkedés első 5 percében játszik szerepet utána már úgyis a belsőd fog előtérbe kerülni, de kétségkívül nem árt, ha legalább emberformád van és nem egy mocsári ogre közeli rokonához hasonlítasz.

A belső az, ami igazán számít itt!

Azzal fogod a nőt meghódítani, nem a kockás hasaddal.

Egy nő kb. 3 pillanat alatt meg fogja rólad mondani (például a járásodból), hogy mennyire vagy magabiztos, és már akkor tudja, mire számíthat tőled, amikor elindulsz felé, hogy megszólítsad.

Ha már itt elbuksz, akkor onnan nagyon rutinos rókának kell lenned, hogy, sikerüljön bármit is érdemben kezdeni a nővel.

Ugye milyen durva, még csak ki se nyitottad a szádat és máris letesztelt téged, amin ha elbuktál, akkor csúnya hátrányból indítasz.

Azt vésd a fejedbe, hogy a nők mesterien olvassák a non-verbális jeleket (testbeszéd, stb.).

Ezért amíg ezt nem tanulod meg kezelni addig igazából értelme sincs neki fogni a megnyitó szövegek legyártásának, és a csajozásnak.

Nézzünk meg, hogy zajlik ez, egy vérbeli pasival, akiről ordít a magabiztosság.

Először is miközben sétál, nem a földet nézi, hanem keresi az emberek (szép lányok) tekintetét.

Ha szemkontaktusba kerül az egyik lánnyal, aki bejön, neki akkor nem teketóriázik, hanem azonnal elindul a lány felé (közben folyamatosan tartja szemkontaktust), hiszen jól tudja, hogy már elkezdődött a „tánc”, de ennek ellenére sem kezd el kapkodni.

Nem szaporázza a lépteit, hanem csak szép kényelmesen, de határozottan megközelíti a csajt.

Még ha nem is fantasztikus a szövege amivel csajozni szokott, akkor is az, hogy azonnal reagált, dominánssá fogja őt tenni.

Ilyenkor a lányok meglepődnek és hirtelen, nem is tudják hova tenni a dolgot, hiszen nagyon ritka az, hogy valakivel csak egy kicsit flörtölnek a távolból és az egyből elindul feléjük (máris felkeltetted az érdeklődését, sőt… a lány már jobban izgul, mint a pasi).

Innentől már minden megy, mint a karikacsapás, magabiztos barátunk kényelmesen helyet foglal a hölgy mellet és minden probléma nélkül el kezd vele beszélgetni, aminek az a vége, hogy megszerzi a lány telefonszámát.

Többit már mindenki kitalálja magától.

Azonban még a közelébe sem jutna a csajozás folyamatában ezekhez a sikerekhez, ha nem élne a MOST-ban.

Ami annyit jelent, hogy nem vár a megfelelő pillanatra, hanem azonnal cselekszik.

A legtöbb férfi a csajozás menetében ott hibázik a legnagyobbat, hogy mindig a legjobb alkalomra vár, amikor majd meghódíthatja azt a lányt, akit kinézett magának.


Magabiztosság sosem fog magától jönni,lépésről lépésre kell haladnod érte, de te is megszerezheted magadnak, ezt a különleges képességet.


Megtudhatod, hogyan válhatsz magabiztos férfivá, akinek gyerekjáték a csajozás, KATTINTS IDE

Címkék: csábítás ismerkedés szövegek csajozás dumák csajozós

süti beállítások módosítása