Hogyan kell dominánsan csajozni?

 2011.10.13. 18:33

Hogyan kell dominánsan csajozni?
 

Belső tulajdonságok közül a dominancia legalább annyira fontos, mint a magabiztosság, túlzás nélkül állíthatom, hogy önmagában is, pusztán nyers dominanciával már nagyon sok mindent el lehet érni a csábítás és csajozás terén.

Tapasztalatok viszont azt mutatják, hogy manapság hihetetlen ritka ez a tulajdonság a pasik körében, nagyon kevés olyan férfit lehet látni, akire nyugodt szívvel rá, mered mondani a domináns jelzőt.

És ez nagy baj!

A dominancia az egyik legfőbb ismeréve egy vérbeli pasinak.

A nők azokhoz a pasikhoz vonzódnak igazán, akik született vezetők, akik ki állnak magukért és az igazukért, emellett másokat irányítanak, vezetnek ehhez pedig dominánsnak kell lenni!

A csajozás is így működik!

Ha ez nincsen meg benned, akkor igazából kár bármi mással is foglalkozni, mert nem fog működni, hacsak nem fejleszted ki magadban ezt a képsséget.

Képzeld el, hogy a szórakozóhelyen odamész egy lányhoz és tök jól elbeszélgetsz vele, de mondjuk, pár pillanatig nem figyelsz oda (váltasz pár szót a barátaiddal, akikkel együtt érkeztél) és egyből ott terem a lány mellett egy másik pasi, akinek szintén megtetszett a csaj.

Ilyenkor mit csinálsz?

Ott maradsz a lány közelében lézengeni, mint akinek nincs jobb dolga, arra várva, hogy a srác eltűnjön, miközben ő felszedi az orrod előtt a csajt.

Nem akarsz balhét, mert kulturált ember vagy és amúgy is okos enged meg egyéb önbecsapó gondolat.

A gond csak az, hogy amellett hogy a 21. században élünk egy civilizált társadalomban, még mindig érvényes az a bizonyos „dzsungel törvény” (szerk.: Erősebb kutya baszik).

Azzal hogy megalkuvó lettél, elkerültél egy konfliktusforrást, de nem lettél tőle boldogabb és még becsajozni sem sikerült.

Nézzük, hogy csajozik egy domináns ember.

Ő nem fog köntörfalazni, hanem meg kocogtatja a srác vállát és határozottan közli vele, hogy „Bocs haver, de én beszélgetek vele”. Ez egy színtiszta dominancia harc, aminek a nyertese nagyot fog nőni a lány szemében.

Vagy esetleg mosolyogva odafordulhatsz a lányhoz, és azt mondod:

Nézzenek oda, az előbb még a közös gyerekeinket terveztük, erre most kénytelen leszek beadni a válópert. :) Na gyere csak, ezt most meg kell beszélnünk. (Ekkor pedig elhúzod a lányt).

Itt fontos megemlíteni, hogy már pusztán azzal, hogy szembe szállt a „betolakodóval” nőtt az értéke.  Tettek őszintébbek és többet mondanak minden szónál!

Pár száz évvel ezelőtt az ilyen helyzetekből nagyon komoly kis verekedések, párbajok meg egyéb nyalánkságok kerekedtek ki, ahol a vesztes fél általában többet veszített a becsületénél.

A csajozás már nem ilyen veszélyes.

Manapság, az esetek többségében itt véget is ér a „harc”. Legfeljebb még előfordul egy kis odaszólogatás, de azzal igazából már csak önmagát minősíti az, aki csinálja.

Valódi verekedés meg azért nem fog kialakulni, mert abból mindenki csak rosszul jöhet, ki ha a hegyomlás méretű biztonsági őrök is beszállnak, és rendet raknak.

Dominancia egy összetett tulajdonság, aminek rengeteg megnyilvánulási formája van.

A fent említett példa csak az egyik.

Ha eleged van a sikertelenségből és változtatni akarsz a szerelmi életeden, akkor itt az idő. Megtudhatod miképpen ébreszthetsz fel magadban sziklaszilárd önbizalmat, és érheted el, hogy a nők domináns férfiként tekintsenek rád.
 

Ha szeretnéd megtanulni a domináns csajozás módszerét akkor KATTINTS IDE

Címkék: ismerkedés szövegek csajozás udvarlás dumák csajozós

süti beállítások módosítása