Csajozás - Tesztek a randi során

 

A női tesztekről önmagukban is könyvet lehetne írni, de minket most „speciálisan” a randin előforduló tesztek érdekelnek, éppen ezért ez a cikk most ezzel a témával foglalkozik.

Egy régebbi cikkben, már volt róla szó, hogyha a nő elmegy veled randizni, az azt jelenti, hogy érdemesnek talál téged arra, hogy energiát fektessen a megismerésedbe. Ez eddig nagyon jó, de még távolról sem elég a teljes boldogsághoz, de már bekerültél a „potenciális partnerek” csoportjába az ő szemében.

A potenciális partnerek közül fog kikerülni az a pasi, akivel összejön, de mivel több potenciális jelölt is lehet ezért szűkíteni kell, a kört-à itt jönnek képbe a női tesztek.

A képlet nagyon egyszerű, ha átmész, a teszteken a vonzalom elkezd nőni, ha elbuksz rajtuk, akkor pedig csökkenni, míg végül a barátzónában találod magad. A tesztekkel tulajdonképpen szelektálás történik az értékes és számukra értéktelen pasik között. Lehet mérgelődni és duzzogni, hogy ez nem fer, de ha belegondolsz akkor teljesen logikus, hiszen egy nőnek sincsen ideje minden férfi megismerésébe energiát fektetni. Sokkal egyszerűbb, ha 1-2 jól irányzott tesztel, szűrik a „jelentkezőket”.

A csavar ott van a dologban, hogy ez az egész tesztelős folyamat tudat alatt történik, tehát a teszteket nem tudatosan dobálják feléd. És ez az, amiért piszok nehéz kiszúrni (főleg kezdetben) azt hogy mikor kapsz valódi tesztet és mikor csak egy ártatlan kérdést. Az éremnek mindig két oldala van, mert ha megtanulod, hogyan kezeld le és menj át a feléd dobott teszteken akkor a vonzalom automatikusan nőni fog, és a lány egyszer csak azon kapja magát, hogy vonzódik hozzád.

A vonzalom nem választás kérdése

A randi során a nő arra kíváncsi, hogy megvannak-e benned azok a tulajdonságok, amikhez ösztönösen vonzódik, éppen ezért a tesztek is erre mennek. Ilyen lehet, például ha azt teszteli képes vagy-e irányítani vagy egyből átengeded a választás lehetőségét neki. Itt jegyezném meg, hogy a tesztek sikeres lekezelése sok esetben negatív reakciót fog kiváltani a nő racionális „énjében”. Ez azért lényegtelen mert neked az érzelmi „énjére” kell hatást gyakorolnod, mert abból lesz a vonzalom. (csak racionalitással Max a legjobb barátja lehetsz, de te nem barátkozni akarsz veleJ)

Visszatérve előző példánkra, tegyük fel beléptek egy kávézóba és rögtön a bejárathoz legközelebb eső asztalnál azt mondja neked, hogy „Üljünk ide”. Ez tulajdonképpen egy teszt! Ha engedsz neki és azt mondod, hogy „oké, rendben” akkor buktad a tesztet, mert átengedted neki a kontrollt, az irányítást. A nők ösztönösen vonzódnak vezér egyéniségekhez, akik képesek irányítani és ellenőrzésük alatt tartani a dolgokat. Éppen ezért a helyes válasz az, hogy „Ne, inkább üljünk oda hátrébb”. Ezzel megtartottad az irányító szerepedet és a nő számára egyértelművé tetted, hogy az van, amit te akarsz (és ebben az esetben még a racionális „énjét” sem kellett magadra haragítanod, maximum húzza emiatt a száját egy kicsit).

Tudom, hogy ez így első hallásra nagyon pitiáner dolognak tűnik és szőr szálhasogatásnak, de hidd el, hogy ezeknek a nüánszoknak tudat alatt óriási jelentőségük van a társkeresés során. Az esetek többségében pontosan ezeken a pici dolgokon múlik az, hogy sikerrel jársz vagy elbuksz.

A legalattomosabb és szemetebb női teszt, amivel valaha találkoztam az a kínos csend. Amikor azt veszed észre, hogy gyakorlatilag csak te beszélsz, a nő pedig csak ül és bólogat (tehát teljesen passzív). Egy kis idő után nagyon zavaróvá szokott válni a dolog és még te érzed magad kellemetlenül, amikor ő az, aki miatt kialakult ez a szituáció. Ha kíváncsi vagy, hogyan lehet még ezt lehetetlennek tűnő tesztet is úgy lekezelni, hogy jól gyere ki belőle és nőjön a vonzalom, akkor kattints a lenti linkre.

 

Ha még többet szeretnél megtudni a Csajozás rejtelmeiről, akkor KATTINTS IDE

Címkék: csábítás társkeresés ismerkedés kell hogyan csajozás udvarlás csajozni

Mik a csajozás biztos buktatói?

 2011.10.20. 14:51

Mik a csajozás biztos buktatói?

 

A teljesség igénye nélkül, leírok neked néhány olyan dolgot, amit SOHA NE CSINÁLJ, ha csak nem akarod magadat örök magányra kárhoztatni.

1.Alapvető ápoltság elhanyagolása: Sok-sok év után még mindig nem győzöm hangsúlyozni, hogy igenis törődj a külsőddel. Zsíros haj, sárga fogak, koszos körmök, kellemetlen testszag, borotválkozás stb. Meglepő és egyben elszomorító hogy ezekre a dolgokra külön fel kell hívni a figyelmet.

Kis odafigyeléssel ezeket a „problémákat” mind lehet orvosolni, ellenben ha elhanyagolod, akkor pillanatokon belül elbuksz a nőnél.

Társkeresés és a csajozás egyik halálos csapdája az ápolatlanság!

2.Gyerekes viselkedés: Sok pasi teljes mértékig elfelejtett felnőni, hogy ez nem megfelelő viselkedési mintákból vagy „nem akarom” viselkedésből adódik, abba most ne menjünk bele, de amikor egy nő pasit/társat keres magának akkor nem egy óriás csecsemőt fog választani maga mellé, akinek a pótanyukája lehet majd.

Értelmesen és éretten kell viselkedni amikor arra van szükség!

3.Döntésképtelen félénk magatartás: A rossz döntésnél tudod, hogy csak mi rosszabb?

Ha egyáltalán nincs döntés!

Sokan beleesnek abba a csapdába, hogy annyira meg akarnak felelni a külvilág által támasztott elvárásoknak, hogy nem mernek döntéseket hozni nehogy hibát kövessenek el.

Merj dönteni fontos dolgokban (például a csajozás során) is és vállald értük a felelősséget, különösen, ha a saját életedről van szó.

A nőknek egy olyan férfira van szükségük, aki képes meghozni a fontos döntéseket és felelősséget is vállal értük, és emellett ki is áll a döntései mellett, ha valaki megkérdőjelezi azt.

Szerinted miért vonzódnak a nők a vezető beosztásban dolgozó pasikhoz?

4. Kicsit az előző ponthoz kapcsolódik, de külön szeretném tárgyalni a magabiztosság hiányát: Könyveket lehetne írni erről a témáról, és okkal! Ha társkeresésről és csajozásról van szó, akkor ez egy megkerülhetetlen téma. 

Zárójeles megjegyzés, hogy a csajozás mellett az élet számos egyéb területén is fontos, hogy rendelkezz a kellő magabiztossággal. Saját jól fel fogott érdeked, hogy foglalkozz vele.

5.Nők elhalmozása ajándékokkal és bókokkal: Mit látunk a televízióban? Gazdag pasik vagyonokat költenek a gyönyörű és híres modell barátnőikre.

Ebből alakult ki az a nézet, hogy a nőket el kell halmozni ajándékokkal ahhoz, hogy, meghódítsd. Ha multimilliomos vagy akkor ez egy járható út, de komolyan vedd számításba, hogy a nő a vagyonodba fog bele szeretni és nem a személyiségedbe.

Ha egyszerű földi halandó vagy akkor nem javaslom, hogy ezt az utat járd. Az ajándék az egy jutalom, akárcsak a bók, a jutalmat pedig ki kell érdemelni!

Első találkozó alkalmával ne bonbon + virágcsokor kettőssel indíts, azzal még ráérsz :), majd ha azt látod, hogy a nő valóban megfelel, a te igényeidnek akkor jutalmazd, előbb ne!

Az előbb felsorolt lista nem teljes, amint az fentebb is említettem. Ha szeretnéd megtudni az összes buktatót és azt,akkor ezt egyszerűen megteheted.

Kiküszöbölheted az össze csajozásbeli hibádat, és olyan sikereket érhetsz el amilyenekre korábban nem is számítottál.

Pontosan fogod tudni, hogyan kell a nőkből kiáltani a vonzalmat, és érthetően fogod ismerni az ismerkedés lépéseit.

A csajozás részletes tudásának megismeréséhez KATTINTS IDE

Címkék: csábítás ismerkedés kell hogyan szövegek csajozás csajozós csajozni

Csajozás és a bókolás kapcsolata

 

Mielőtt nagyon belemerülünk, a témába szögezzünk le egy dolgot, bókolni igenis kell! A legtöbb pasi ezt azért még tudja.

Sokan azonban azt nem tudják, hogy mi a bókolás célja

Itt szokott elszabadulni pokol, és az esetek igen nagy százalékában már hatalmas gondok vannak a fejekben.

Ha visszaugrunk egy pár száz évet az időben, és megnézzük, hogy ott hogy működött a társkeresés, akkor elég jó eséllyel fogod azt találni, hogy, legyél kedves a lányokkal, csupa szép dolgot mondjál neki, stb.… na, igen csak ez itt manapság nem szokott működni (vagy csak nagyon ritkán, kivételek mindig vannak!).

Tehát udvarolj, vigyél virágot, légy lovagias, egy igazi úriember. Ez volt régen a csajozás

Nézzük meg hogy miért nem működik ez most!

Akkoriban nagyon erős volt a társadalmi nyomás például az arisztokrata családokon, és le volt korlátozva az, hogy ki kivel házasodhatott össze (társadalmi státusz, családi és anyagi helyzet…). Ezért ott a „csajozás” inkább csak formálisan működött, mert ha a kedves családfő lányára szemet vetett egy rangban hozzá illő vagy fölötte álló férfi, akkor ott a lánynak nem sok beleszólása volt a dologba és mindenképpen hozzá kellett mennie.

Ennyit mára a történelem órából.

A nők gyakran örömmel mentek hozzá ezekhez a férfiakhoz, akik azt hitték, hogy a kedveskedésük, a bókolásuk, és az udvarlásuk, már elegendő is.

Pusztán azzal, hogy kedves vagy a lánnyal és elárasztod bókokkal, manapság már nem fogsz sokat elérni, mivel módosultak a „játékszabályok”.

A bókolásra ne úgy tekintsél, hogy neked azzal kell a nőt levenned a lábáról, mert ez nem így van, a bókolás egy ESZKÖZ a csajozás során, amit fel tudsz és időnként fel is kell használnod.

A bók egy jutalom, amit a nőnek ki kell érdemelnie!

Ha csak ezt az egy mondatomat megjegyzed, már jobb eredményeket fogsz elérni, mint a pasik 80%-a szokott.

Gondolj bele egy kicsit, a bók az egy dicséret és a dicséretet akkor szokták adni, ha valami kiemelkedőt hajtottál végre (legalábbis ilyenkor van valódi értéke).

Anyukád sokszor megdicsért téged, hiszen ez az anyukák dolga, :) de te is érezted, hogy egy idő után ez természetessé vált, jól esett, de nem tulajdonítottál neki különösebb figyelmet.

Viszont ha egy olyan személytől kaptál dicséretet, akitől nem szoktad meg akkor annak nagy értéket tulajdonítottál, mert akkor azt valószínűleg tényleg megérdemelted.

Akkor bókolj a nőnek, ha megérdemli. Ezzel eléred azt, hogy a bókod számára egy valódi jutalom lesz, és ezért értékelni foglya.

A férfiak pusztán azért szoktak már bókolni a nőknek amikor csajoznak, mert szép. De ez önmagában még nem elégséges.

A nő nem tett semmit azét, hogy ő szép legyen (esetleg felöltözött, és jó a genetikája, meg talán a smink), de ettől még nem érdemli ki azt, hogy te udvarolj és bókolj neki, amikor csajozol.

Ha elköveted azt a hibát, hogy kezdettől fogva dicséred mindenért akkor rövid úton hozzá fog szokni és az lesz számára a „természetes”, ezáltal az értékét is elveszíti és még papucsnak is fog tartani, amivel a vonzalomnak is annyi.

Ha viszont egyáltalán nem bókolsz, akkor a nő elkönyvel téged egy rosszul szocializált ősembernek, aki egy szép szót nem tud hozzá szólni, ami szintén egyenlő a drasztikus vonzalom csökkenéssel.

Ha el akarod sajátítani a bókolás és csajozás művészetét, akkor erre most egy kiváló helyet találtál! Itt megtudhatod, hogyan, mikor és mennyit szabad bókolni annak érdekében, hogy a maximális hatást elérd.

Nagy luxus az, hogyha azon buknak el a csajozásaid, hogy nem tudod magadat megfelelően kifejezni.

Egyszerű és könnyű módszereket kapsz a csajozás témakörében, amivel könnyedén elcsábíthatod azokat a lányokat akik neked tetszenek.

 

Minden információt megtalálhatsz a csajozás kapcsán csak KATTINTS IDE

 

Címkék: csábítás kell hogyan csajozás udvarlás csajozni

A domináns csajozás
vagy az udvarlás a sikeresebb?

 

Elérkeztünk egyik örök dilemmánkhoz, az udvarlás kérdéséhez.

Biztos te is láttál már olyan filmeket, amik például a reneszánsz idejében játszódnak és kivétel nélkül azt lehet látni, hogy az urak különféle mézes-mázos bókokkal, udvarlással „ismerkednek”, és sikeresen!

Ezzel szemben, ha most a 21. században lemész egy szórakozóhelyre ismerkedni és udvarlással akarsz érvényesülni… hát, te is érzed, hogy ez így nem igazán fog működni.

Ha pedig a rideg valóságot nézzük, akkor eléggé szembetűnő az, hogy azok a bizonyos „rosszfiúk” könyvelik el a legtöbb sikert a csajozás és csábítás téren holott, (embere válogatja) de időnként elég bunkó módon viselkednek a nőkkel.

Na, most akkor, hogy is van ez?

Hajlamosak vagyunk túlzásokba esni, illetve mindent feketén-fehéren látni. Ismerkedésnél, illetve csajozásnál fontosabbak az árnyalatok.

Tehát senki se akarjon egyből első találkozó alkalmával virágot és bonbont vinni a lánynak, és az sem járható út, ha helyből porig alázod, ahogy néhány „ember” csinálja.

Akár hiszed akár nem, de az igazi csajozó mesterek, akiket imádnak, a nők (hívhatjuk akár intelligens rosszfiúknak is őket… bizony ők is szoktak udvarolni.

A legtöbb férfival ellentétben az a különbség, hogy ők tudják MIKOR, HOGYAN és MILYEN MENNYISÉGBEN kell! 

Ezzel megválaszoltuk a címben szereplőkérdést és igen, udvarlásra szükség van, de ügyesen udvarolni is meg kell tanulni különben ellenkező hatást érünk el vele, mint szeretnénk, különösen, ha túlzásba visszük.

Amikor te is elkezded megtanulni a csábítás, és csajozás lépéseit, és dinamikáját, egyre jobban rá fogsz érezni arra, hogy mikor, hol és mit érdemes csinálni.

Felejtsd el az egzakt „tuti” recepteket, mert olyan nincs, mindenkinél más az, ami működik.

Erre akarlak rá vezetni téged is.

A nő nem csak az alfa macho hímért van oda.

Ha az illető nem kedveskedik például a barátnőjének, amikor megérdemli, akkor a nő érzéketlennek fogja tartani.

Ugyan ez igaz természetesen akkor is, hogy ha még az előtt próbálnál meg udvarolni, hogy a csajozás során a nőben kialakítanád a vonzalmat...

Nos...

Akkor véged van.

Te is könnyedén megtanulhatod azonban, hogy mikor hogyan kell kedvessé válnia nővel, és mikor kell dominánsan és magabiztosan viselkedni.

Ha eleged van abból, hogy folyton elutasítanak a nők, bármennyire is keményen és kitartóan udvarolsz, akkor ezen most változtathatsz.
 

A csajozás lépéseit könnyedén el tudod sajátítani csak KATTINTS IDE

Címkék: csábítás ismerkedés csajozás udvarlás dumák hódítás csajozós

A csajozás és a nők
érdeklődési jelzései

 


Belegondoltál már valaha abba, hogy miért van az, hogy mindig nekünk kell oda menni a lányhoz és nagyon kevés kivételtől eltekintve nem fordítva?

Miért sokkal gyakoribb a csajozás, mint a pasizás?

A válasz ugye erre a szokott lenni, hogy a férfi dolga a csajozás.

De mi van akkor, ha történetesen, ha a lánynak jön be egy pasi és meg akar vele ismerkedni?

Logikus válasz az lenne, hogy odamegy és elkezd vele beszélgetni.

Mai napra az egy milliódolláros kérdés, mióta működnek a nők logika szerint?

A választ mindenki tudja: SOHA, vagy csak nagyon ritkán!

Egy lány nem teheti meg, azt hogy csak úgy odamegy a pasihoz és közli vele, hogy bejön neki és meg szeretné ismerni (pedig milyen szép világ lenne).

Ekkor ugyanis könnyen előfordulhat, hogy azzal a bizonyos „k” betűs szóval illetnék, más részről pedig a társadalmi és szociális nyomás sem engedi, meg hogy ilyen nyíltan kezdeményezzenek.

(Vannak extrém esetek, amikor a nő nyíltan kinyilvánítja szándékát, de az valahol az esetek 1%-ban vagy még annál is ritkábban történik meg)

A csajozás és a hódítás folyamata tehát rád marad.

Eléggé beszűkültek a női lehetőségek, mit lehet akkor tenni? 

Elkezdenek jelzéseket küldeni feléd vagy valami ártatlannak tűnő kifogással megszólítanak.

Na, ilyenkor kezdődik el a „nagybetűs csajozás”!

Azzal hogy egy nő jelzéseket küld feléd egyben már tesztelni is elkezd téged.

Vajon képes vagy-e „dekódolni” az ő jelzéseit.

Ha, igen és megfelelően reagálsz, rá akkor a vonzalom elkezd nőni, ő is örül, te is örülsz!

Ha nem, akkor attól függően mennyire jössz be neki, talán ad még egy esélyt, de ha azt is elszúrod, akkor szimplán elkönyvel egy balféknek, akinek köze sincs a nőkhöz.

Ahhoz, hogy el tudd kezdeni olvasni a jeleket, kezdetben nagyon tudatosan kell keresned őket, és elő fog fordulni, hogy valamit félreértelmezel.

Nem egzakt tudományról beszélünk!

De ha ráfordítod a szükséges időt és energiát, akkor azért elég jó közelítéssel tudni fogod, hányadán állsz a lánnyal.

Aki képes dekódolni a női jelzéseket az szociálisan magasan fejlett, sok barátja van, rengeteg embert ismer, akikkel jól tud kommunikálni és nem utolsó sorban kis millió nővel lehetett már dolga, ha ennyire jól olvassa a jeleket.

A fent felsorolt tulajdonságok mind, egytől-egyik fontosak egy lány számára!

Ugye hogy megéri?

Akár elhiszed nekem akár nem, számtalan nő próbált már feléd jelezni, hogy bejössz neki, csak te ezt nem vetted észre, mert nem tudtad mire kell figyelni.

Azt hitted, hogy a csajozás teljes mértékig rád maradt, és a nők nem tesznek semmit.

Pedig ez nem igaz!

Nincsen rosszabb az elszalasztott és ki nem használt lehetőségeknél, éppen ezért ne kövesd el azt a hibát, hogy elszalasztasz még egy nőt, akinek bejönnél!

Nem kell hozzá nagy koponyának lenni, hogy tudd, azokat a nőket, akiknek bejössz sokkal könnyebb elcsábítani, sőt igazából csak elrontani lehet, de ehhez meg kell tanulnod „olvasni” a nőt!

Ha szeretnél fejlettebbé válni ebben a képességedben és megtanulni olvasni a nők jelzéseiben, akkor most jó helyen vársz.


A női jelzések olvasásához és a csajozási képességeid fejlesztéséhez KATTINTS IDE

Címkék: csábítás ismerkedés kell hogyan csajozás hódítás csajozni

A csajozás és a magabiztosság

 2011.10.13. 19:54

A csajozás és a magabiztosság
 


„Csak legyél magabiztos és minden menni fog magától”… Hányszor hallottad már ezt a tanácsot olyan barátaidtól, ismerőseidtől, akiknek jól megy a csajozás?

Gyanítom, hogy többször, mint szeretted volna, és már tele van a puttonyod vele.

Pedig amit mondanak az egyáltalán nem hülyeség, sőt… még ha lesarkítva is, de fedik a valóságot valamennyire.

Magabiztosság nélkül hiába nézel ki úgy, mint Brad Pitt nem fogsz igazi sikereket elérni csajozás terén.

A külsőd kb. az ismerkedés első 5 percében játszik szerepet utána már úgyis a belsőd fog előtérbe kerülni, de kétségkívül nem árt, ha legalább emberformád van és nem egy mocsári ogre közeli rokonához hasonlítasz.

A belső az, ami igazán számít itt!

Azzal fogod a nőt meghódítani, nem a kockás hasaddal.

Egy nő kb. 3 pillanat alatt meg fogja rólad mondani (például a járásodból), hogy mennyire vagy magabiztos, és már akkor tudja, mire számíthat tőled, amikor elindulsz felé, hogy megszólítsad.

Ha már itt elbuksz, akkor onnan nagyon rutinos rókának kell lenned, hogy, sikerüljön bármit is érdemben kezdeni a nővel.

Ugye milyen durva, még csak ki se nyitottad a szádat és máris letesztelt téged, amin ha elbuktál, akkor csúnya hátrányból indítasz.

Azt vésd a fejedbe, hogy a nők mesterien olvassák a non-verbális jeleket (testbeszéd, stb.).

Ezért amíg ezt nem tanulod meg kezelni addig igazából értelme sincs neki fogni a megnyitó szövegek legyártásának, és a csajozásnak.

Nézzünk meg, hogy zajlik ez, egy vérbeli pasival, akiről ordít a magabiztosság.

Először is miközben sétál, nem a földet nézi, hanem keresi az emberek (szép lányok) tekintetét.

Ha szemkontaktusba kerül az egyik lánnyal, aki bejön, neki akkor nem teketóriázik, hanem azonnal elindul a lány felé (közben folyamatosan tartja szemkontaktust), hiszen jól tudja, hogy már elkezdődött a „tánc”, de ennek ellenére sem kezd el kapkodni.

Nem szaporázza a lépteit, hanem csak szép kényelmesen, de határozottan megközelíti a csajt.

Még ha nem is fantasztikus a szövege amivel csajozni szokott, akkor is az, hogy azonnal reagált, dominánssá fogja őt tenni.

Ilyenkor a lányok meglepődnek és hirtelen, nem is tudják hova tenni a dolgot, hiszen nagyon ritka az, hogy valakivel csak egy kicsit flörtölnek a távolból és az egyből elindul feléjük (máris felkeltetted az érdeklődését, sőt… a lány már jobban izgul, mint a pasi).

Innentől már minden megy, mint a karikacsapás, magabiztos barátunk kényelmesen helyet foglal a hölgy mellet és minden probléma nélkül el kezd vele beszélgetni, aminek az a vége, hogy megszerzi a lány telefonszámát.

Többit már mindenki kitalálja magától.

Azonban még a közelébe sem jutna a csajozás folyamatában ezekhez a sikerekhez, ha nem élne a MOST-ban.

Ami annyit jelent, hogy nem vár a megfelelő pillanatra, hanem azonnal cselekszik.

A legtöbb férfi a csajozás menetében ott hibázik a legnagyobbat, hogy mindig a legjobb alkalomra vár, amikor majd meghódíthatja azt a lányt, akit kinézett magának.


Magabiztosság sosem fog magától jönni,lépésről lépésre kell haladnod érte, de te is megszerezheted magadnak, ezt a különleges képességet.


Megtudhatod, hogyan válhatsz magabiztos férfivá, akinek gyerekjáték a csajozás, KATTINTS IDE

Címkék: csábítás ismerkedés szövegek csajozás dumák csajozós

A csajozás és a közeledési pánik
 


Hányszor fordult már elő veled az, hogy sétáltál az utcán, vagy éppen úton voltál valahova egy tömegközlekedési eszközön és egyszer csak megláttál egy gyönyörű széplányt, aki egyből megtetszett neked, de nem mertél hozzá odamenni?

Elkezdtél valami lehengerlő megnyitó szövegen gondolkozni, amivel majd leveszed a lábáról.

10 perc elteltével már volt kb. másfél mondatod, de annyira be vagy tojva hogy a végül azt mondod magadnak „áhh majd legközelebb, most nem megy ez a csajozás”.

Ha jól sejtem, túl sokszor.

Miért van ez? 

Mert félünk!

Világon talán a legidegesítőbb dolog az, ha félünk, és ráadásul azt is tudjuk, hogy alaptalanul, de akkor mégis mi értelme?

 Visszarepülünk jó pár ezer évet az őskorba, amikor még nem az ember volt a tápláléklánc csúcsán, hanem voltak ott sokkal veszélyesebb élőlények is és még nem volt vadászpuska sem.

Ebben az időben a félelem a túlélésünk zálogát jelentette!

Nem azért alakult ki bennünk, hogy megbénítson a csajozás folyamatában.

Képzelj el egy embert, akiben nem volt félelem és éppen megéhezett ezért elindult mondjuk leteríteni egy kardfogú tigrist egyedül.


Na, most ember + kardfogú tigris a dzsungelben… nem sűrűn végződött happy end-el.

Tehát fogadjuk el, hogy evolúciós szinten belénk van kódolva a félelem, a saját érdekünkben, aki nem fél semmitől az vagy hazudik, vagy őrült.

Gondot ugyanakkor viszont az jelenti, hogy, ez a félelem, ami eddig a túlélésünket szolgálta, a legnagyobb akadálya annak, hogy a csábítás és csajozás mesterévé váljunk.

Addig, amíg nem mersz nőkhöz odamenni, addig a hódítás sem fog sikerülni.

Biztos vannak olyan barátaid, akiknek nem jelent gondot a csajozás, és szinte bármilyen helyzetben tudnak ismerkedni… erről szól a vonzalom építés.

Ők azok, akik szórakozóhelyen is bátran oda tudnak menni akármelyik lányhoz, beszélgetni, és ami talán még furcsább, hogy még csak el sem küldik őket soha, vagy csupán nagyon ritkán.

Miért is?

Mert amikor elindulnak, egy lány felé akkor a fejükben nem a félelem van, hanem valami egészen más… a vadászat öröme, és ezt a lány is érzékeli, hogy nem egy újabb balfék közeledik felé, aki mindjárt összecsinálja magát már attól is, hogy ki kell préselnie egy hangot a száján, hanem egy olyan pasi, akinek már volt dolga jó pár nővel.

Vannak pasik, akik folyamatosan azzal áltatják magukat, hogy ez a félelem majd egyszer csak úgyis elmúlik és akkor minden simán fog menni.

Elárulok egy „nagy” titkot, sosem fog elmúlni magától.

Az érzelmeket azonban te szabályozhatod magadban miközben csajozol.

Ha jobban belegondolsz az idegesség érzése, akkor váltódik ki, amikor oda akarsz menni egy gyönyörű nőhöz.

Mi volna azonban akkor, ha képes volnál arra, hogy blokkold magadban ezt az érzést?

Ahányszor csak meglátsz egy gyönyörű nőt, elkezdesz félni, ami természetes, de teljesen alaptalan és ezt TE is tudod, ráadásul még változtathatsz is rajta.

Megismerheted azokat a tecnikákat amelyekkel a félelem eloszlik, és nyugodt magabiztos érzés kerít a hatalmába, amikor meg akarsz szólítani egy nőt
 

Ha magabiztos férfivá akarsz válni, akit nem bénítanak meg a saját félelmei és gond nélkül tud csajozni, akkor KATTINTS IDE.

Címkék: ismerkedés szövegek csajozás udvarlás dumák csajozós

Hogyan kell dominánsan csajozni?

 2011.10.13. 18:33

Hogyan kell dominánsan csajozni?
 

Belső tulajdonságok közül a dominancia legalább annyira fontos, mint a magabiztosság, túlzás nélkül állíthatom, hogy önmagában is, pusztán nyers dominanciával már nagyon sok mindent el lehet érni a csábítás és csajozás terén.

Tapasztalatok viszont azt mutatják, hogy manapság hihetetlen ritka ez a tulajdonság a pasik körében, nagyon kevés olyan férfit lehet látni, akire nyugodt szívvel rá, mered mondani a domináns jelzőt.

És ez nagy baj!

A dominancia az egyik legfőbb ismeréve egy vérbeli pasinak.

A nők azokhoz a pasikhoz vonzódnak igazán, akik született vezetők, akik ki állnak magukért és az igazukért, emellett másokat irányítanak, vezetnek ehhez pedig dominánsnak kell lenni!

A csajozás is így működik!

Ha ez nincsen meg benned, akkor igazából kár bármi mással is foglalkozni, mert nem fog működni, hacsak nem fejleszted ki magadban ezt a képsséget.

Képzeld el, hogy a szórakozóhelyen odamész egy lányhoz és tök jól elbeszélgetsz vele, de mondjuk, pár pillanatig nem figyelsz oda (váltasz pár szót a barátaiddal, akikkel együtt érkeztél) és egyből ott terem a lány mellett egy másik pasi, akinek szintén megtetszett a csaj.

Ilyenkor mit csinálsz?

Ott maradsz a lány közelében lézengeni, mint akinek nincs jobb dolga, arra várva, hogy a srác eltűnjön, miközben ő felszedi az orrod előtt a csajt.

Nem akarsz balhét, mert kulturált ember vagy és amúgy is okos enged meg egyéb önbecsapó gondolat.

A gond csak az, hogy amellett hogy a 21. században élünk egy civilizált társadalomban, még mindig érvényes az a bizonyos „dzsungel törvény” (szerk.: Erősebb kutya baszik).

Azzal hogy megalkuvó lettél, elkerültél egy konfliktusforrást, de nem lettél tőle boldogabb és még becsajozni sem sikerült.

Nézzük, hogy csajozik egy domináns ember.

Ő nem fog köntörfalazni, hanem meg kocogtatja a srác vállát és határozottan közli vele, hogy „Bocs haver, de én beszélgetek vele”. Ez egy színtiszta dominancia harc, aminek a nyertese nagyot fog nőni a lány szemében.

Vagy esetleg mosolyogva odafordulhatsz a lányhoz, és azt mondod:

Nézzenek oda, az előbb még a közös gyerekeinket terveztük, erre most kénytelen leszek beadni a válópert. :) Na gyere csak, ezt most meg kell beszélnünk. (Ekkor pedig elhúzod a lányt).

Itt fontos megemlíteni, hogy már pusztán azzal, hogy szembe szállt a „betolakodóval” nőtt az értéke.  Tettek őszintébbek és többet mondanak minden szónál!

Pár száz évvel ezelőtt az ilyen helyzetekből nagyon komoly kis verekedések, párbajok meg egyéb nyalánkságok kerekedtek ki, ahol a vesztes fél általában többet veszített a becsületénél.

A csajozás már nem ilyen veszélyes.

Manapság, az esetek többségében itt véget is ér a „harc”. Legfeljebb még előfordul egy kis odaszólogatás, de azzal igazából már csak önmagát minősíti az, aki csinálja.

Valódi verekedés meg azért nem fog kialakulni, mert abból mindenki csak rosszul jöhet, ki ha a hegyomlás méretű biztonsági őrök is beszállnak, és rendet raknak.

Dominancia egy összetett tulajdonság, aminek rengeteg megnyilvánulási formája van.

A fent említett példa csak az egyik.

Ha eleged van a sikertelenségből és változtatni akarsz a szerelmi életeden, akkor itt az idő. Megtudhatod miképpen ébreszthetsz fel magadban sziklaszilárd önbizalmat, és érheted el, hogy a nők domináns férfiként tekintsenek rád.
 

Ha szeretnéd megtanulni a domináns csajozás módszerét akkor KATTINTS IDE

Címkék: ismerkedés szövegek csajozás udvarlás dumák csajozós

Hogy kell kitörni a csajozás során a jóbarát zónából?
 

A csajozás illetve ismerkedés ősi ellensége a jó barát zóna.

Mégis sok pasi nagyon sűrűn ebben találja magát, méghozzá piszok, hamar ha nincsen észnél.

Az ember alapvetően egy társas lény és barátokra is szüksége van, DE… amikor odamész, lányhoz te felszedni akarod és nem barátkozni vele!

És ez nagy különbség!

Az a baj, hogyha bekerülsz a barátzónába, akkor onnantól a nő számára megszűntél férfiként létezni, ami azt jelenti, hogy mind a romantikus, mind a szexuális vonzalom csúnyán lapátra lett rakva.

Így azért lássuk be elég nehéz komoly kapcsolatot kialakítani a nővel.

Barátzónába nagyon könnyű bekerülni és piszok nehéz onnan kikerülni!

Ennek a forgatókönyve úgy szokott kinézni, hogy te megismerkedsz egy lánnyal és elkezdtek beszélgetni, felületes dolgokról illetve semleges témákról, ami önmagában nem is lenne baj, hiszen legalább beszélgetsz egy nővel (aki még jól is néz ki! :)).

A gond azzal van, hogy közben a lányból konkrétan semmi érzelmi reakciót nem váltasz ki, és ha még hozzá adjuk azt is, hogy elbuksz nála 1-2 „női tesztet” (alias: shit teszt) akkor már gyakorlatilag el is kapálhatod magad, mert majdnem biztos, hogy a barát zónába kerültél… pedig te csak beszélgettél vele.

Az ideális forgatókönyv úgy néz ki, hogy vegyünk alapul egy ADH-t (alfa domináns hím), aki nem ma kezdte az ipart.

Amikor ő elkezd csajozni, akkor ott már a beszélgetés első pillanatától kezdve világos a nő számára, hogy nem egy beszari barátkozós alakkal van dolga, hanem olyasvalakivel, aki tudja, mit akar és azt meg is szerzi.

Itt hősünk belátására van bízva, hogy szépen elkezdi bedobálni azokat a csalikat, amire a nő harap és ebből felépíteni a vonzalmat, vagy direktbe amolyan „fejjel a falnak” módon lerohanja nőt, aki hiába szórja rá két kézzel a teszteket, ő is tudja, hogy itt most a vadász nyert:)

A második szituációban leírt karakterünknek nem kell attól félnie, hogy jó barát zónába kerül, vagy megszerzi a nőt vagy lepattintják.

A csajozás során ő fel meri vállalni, hogy akar a nőtől valamit, és az nem csak a haverkodás.

Ilyenkor jogosan merül fel a kérdés, hogy mi a rosszabb, ha elküldenek, vagy ha jó barát zónába kerülsz.

Hadd kérdezzem meg, hogy csajozni vagy barátkozni akartál? 

A lány barátoknak is megvan a maguk helye, de az már egy másik téma.

Ahhoz hogy kikerülj ebből a zónából, el kell érned, hogy a nő ismét pasiként (potenciális partnerként) kezdjen el rád tekinteni.

Ezt nem fogod tudni egyik napról a másikra elérni. Viszont kivitelezhető!!!

A csajozásnak ez a legkeményebb része, de ha már annyit elérsz, hogy újra férfiként tekint rád akkor, még ha nem is fogsz vele összejönni, a baráti szexnek is megvannak a maga szépségei.

A szexuális része mellett, pedig ott van az is a levegőben, hogy akár össze is jöhetsz a lánnyal, tehát duplán megéri foglalkozni a témával.

Az első és legfontosabb lépés a csajozás során, ha már barát zónában vagy, hogy kezdj el másképp öltözködni, kinézni, stb...

A nő fejében a te külsődhöz, már hozzá van társítva a "haver" státusz.

De ha megváltoztatod a külsődet, akkor zavart keltesz a nő fejében.

A második lépés, hogy kezd el piszkálni, cikizni, és ne tegyél meg neki mindent.

A csajozás során fontos, hogy ne csak a külsődön a belsődön is végezz gyökeres átalakítást, különben az esélyeid közel lesznek a 0-hoz.

Bizonyára neked is van, jó pár olyan lánybarátod akivel szeretnél lefeküdni, vagy járni szeretnél vele.

Számtalanszor tesztelt módszer vannak arra, hogyan lehet egy olyan nőben felébreszteni a vonzalmat, aki csak barátként tekint rád.

baratnoszerzes.hu/A barát zónából igenis lehetséges kikerülni a csajozás során. KATTINTS IDE és tudd meg, hogyan kell ezt csinálni

Címkék: csábítás ismerkedés szövegek csajozás udvarlás hódítás csajozós

A csajozás és a nők megszólítása
 


Elérkeztünk az egyik leginkább túlmisztifikált, csajozás témához, a megnyitó szövegekhez.

Sok ismerkedési kísérlet már itt elbukik, mivel azt sem tudjuk, mit mondjunk.

Erre általában a sok „okos” ember azt tanácsolja, hogy kezdj el filmekből szövegeket tanulni, hiszen az ott is működött… na, ja mivel az egy film és nem a valóság, de ez már sok embernek nem jut el szürkeállományáig. Esetleg páran azt javasolják majd neked, hogy tanulj be csajozós dumákat

Előre borítékolom neked, hogyha filmekből akarsz szövegeket megtanulni, akkor annyi esélyed lesz egy hús-vér nővel szemben, mint egy hóembernek a sivatagban.

Először is tisztázzunk pár dolgot, amikor odamegyünk megszólítani egy lányt akkor nem csak az, számít, amit mondunk, hanem az is, ahogy mondjuk!

A csajozás során nagyon lényeges, hogy ha kiérződik a testtartásodból, hogy te izgulsz, akkor a legfrappánsabb szöveg is fabatkányit sem ér.

Megkockáztatom fontosabb az,hogy passzoljon a személyiségünkhöz az elmondott szöveg.

Még régebben hallottam egy olyan kimutatásról hogy a kommunikációnk 97%-ban non-verbális jelekkel történik.

Ez mind nagyon szép és tudományos, de ezzel még mindig nem vagyunk sokkal, beljebb mert valamit akkor is mondani kell a nőnek.

Biztos megfigyelted már azt, hogyha olyan barátoddal mentél el csajozni, akinek ez nem jelent különösebb problémát, akkor hiába használtad mondjuk ugyanazokat a megnyitó szövegeket, mint ő, nálad elmaradt a pozitív visszajelzés, és pillanatok alatt lekoptattak.

A kérdés jogos: MIÉRT?

Emlékszel arra a 97%-ra?.

A csajozós haverodnak azért volt sikere a lányoknál, mert a szöveg, amit használt az passzolt a személyiségéhez (feltehetően mert ő vette a fáradságot és magának találta ki, vagy abban a szerencsés kis százalékban van, aki jól néz ki).

Te viszont csak „másolni” akartad, ami csak akkor működne, ha képes lennél a barátod teljes személyiségét lemásolni, ami szinte kivitelezhetetlen és hülyeség is egyben.

A csajozás a te egyedi személyiséged fejlesztéséről szól.

Amit még fontos megemlíteni, hogy sokan ott rontják el, hogy túl sokat agyalnak az egész kérdésen, mert azzal az egy szem megnyitó mondattal akarnak mindent elérni.

Úgy gondolják, hogyha valami hihetetlenül frappáns és lenyűgöző dolgot mondanak a lánynak, akkor bevágódnak nála és onnantól kezdve "tiszta az út".

Egy apró megjegyzés ehhez, a megnyitó szöveg szimplán a „beugró” ahhoz hogy a nővel további beszélgetést vagy ismerkedést tudj kezdeményezni.

Ne akard megváltani a világot egy mondattal, mert úgy sem fogod, viszont egy jól kitalált, jól előadott, személyiségedhez passzoló nyitás már nagyon jó alap a későbbiekhez.

Ha a megnyitó szöveged amit a csajozás során használsz, olyan ami humoros, és megmosolyogtatja a nőt, akkor már megnyerted az első lépést.

Eszedbe ne jusson azonban idióta netről szedett szövegeket bedobni, mert ezektől úgy menekülnek el a nők mint a mérgezett egér.

Mikulás alkalmával én például a következő szöveget használtam:

Szia. A rénszarvasomnak Rudolfnak keresek, egy piros világító orrot mert a régi lemerült, és a Media Marktban nem árulnak. Segíts nekem egy kicsit, hol találok ilyet? :)

Csak egy kis humor kell és eredetiség.

Bizonyára neked is eleged van már abból az érzésből, hogy kiürül az agyad egy gyönyörű nő láttán, és nem tudod mit mondj neki. Ha meg akarod tanulni, hogyan kell egy jó megnyitó szöveget kitalálni és előadni, ami passzol hozzád, akkor erre most megvan a lehetőséged.

A csajozás sikere egyedül rajtad múlik!
 

Ha sikert akarsz elérni a csajozás és a nők megszólításának terén akkor KATTINTS IDE
 

Címkék: ismerkedés csajozás udvarlás dumák csajozós

 Mit csinálj a csajozás és a randi közben?
 


Amikor a „randizás” szó előkerül, akkor általában az embereknek egy görcs jelenik meg a gyomrukban.

Amellett, hogy a randizás egy jó dolog, hiszen ha már idáig eljutottunk egy lánnyal, akkor jó eséllyel történni is fog valami kettőtök között.

Akár hiszed akár nem, de a legtöbb ember már azelőtt elszúrja a randit, hogy egyáltalán elindult volna otthonról! Hogy lehetséges ez?

Elidegeskedi! (és akkor most finoman fogalmaztam)

Azok az eredmények amik a csajozás során összejöttek így gyorsan el fognak tűnni!

Biztos veled is már volt olyan, hogy  lebeszélted a csajjal a randit, és ahogy egyre közeledett az időpontja, úgy lettél egyre idegesebb.

Ilyenkor általában az ember fejében millió és egy forgatókönyv lepereg, de egyiknek sincsen pozitív végkimenetele, és csak egyre idegesebb leszel, míg a végén már úgy vagy vele, hogy „Istenem csak legyek már túl rajta!”.

Mire elindulsz, otthonról a pulzusod olyan 200 körül jár, a gyomrodban pedig egy gránit tömb van, és KB úgy nézel ki, mint aki magával a végezettel készül eltölteni egy pár „kellemes” órát.

Nem nevezném ideális kezdetnek.

Ennek ellenére elmész a találkozóra, hiszen már meg van beszélve.

Amikor meglátod a lányt akkor az ájulás és a szív infarktus kerülget, annyira ideges vagy, de most már nincs visszaút, hiszen meglátott téged és elindul feléd (lassan kezdünk átmenni B kategóriás horrorfilmbe, amikor jönnek a zombik).

Jó hír, hogy még nem ájultál el és beültetek a lánnyal egy kellemes kávézóba, ennek ellenére is még a torkodban dobod a szíved.

Az a baj hogy a férfiakban ilyenkor elő szokott jönni egy „megfelelési kényszer” a lány irányába, ami talán a csajozás és csábítás legnagyobb ellensége.


Annyira azon igyekszel, hogy a lány jól érezze magát, hogy minden egyes mondatodat 3-szor is átgondolod nehogy véletlenül félre értsen valamit, vagy olyat mondj, amivel megbánthatod véletlenül.

Most őszintén ilyen lelki állapotban van bármi esélyed is arra, hogy akár csak meg tudd csókolni???


Mégis mit gondolsz?


Nézzük meg egy ideális forgatókönyvet!

Most képzelj el egy olyan pasit, akinek a csajozás a hobbyja, és nagyon megy neki.

Ő már képes arra, hogy randit játéknak fogja fel… olyan játéknak, amiben mindig ő nyer!


Számára a csajozás és a randi egy kellemes időtöltés, miközben jól érzi magát és sokat nevet.

Ez a mentalitás és hozzáállás pedig ragadós, ezért a lányokra is „ráragad” ez a viselkedés, aminek az a vége, hogy ők is tök jól érzik magukat.

Emellé még hozzátársul az, hogy hősünk nem szívbajos kicsit heccelni a lányokat és időnként odaszúrni nekik 1-2 pimasz, de vicces megjegyzést, amivel tovább lehet fokozni a hangulatot.

Mondjuk azt meri mondani a lánynak a csajozás közben, hogy tetszik a smink amit feltett, mert a gyerekkorából emlékezteti Blinkre a bohócra:)

Vagy azt mondja a lányak, hogy az első találkozón a férfi fizet, a másodikon a lány. Ja és a 2. találkozón Párizsba mentek nyaralni :)

Vagy azt mondja, ő csak egy gazdag feleséget keres, és felméri a potenciális jelölteket :)

Érted már?

Egy igazi férfi mer heccelődni, mer domináns lenni, és nem fél cukkolni a csajt.


Mit kaptunk végeredményként?

Egy nagyon jó hangulatban telt randit ahol mindkét fél jól érezte magát és nem volt semmi idegeskedés vagy negativitás.

A csajozás során a jó kedv ragadós, és ha meg tudod nevettetni a lányt, akkor jó úton, jársz, mert abból lehet építkezni tovább.

Szerintem te is érzékeled a két forgatókönyv közötti kontrasztot.
 

Ha te is szeretnéd megtudni, hogyan mehet görcsölés nélkül a csajozás és a randizás akkor KATTINTS IDE
 

Címkék: csábítás ismerkedés kell hogyan csajozás csajozni

Miről beszélgess a nővel?
Csajozás és randizás


Veled is biztosan előfordult már az, hogy randizás közben, ha nincsen meg a teljes összhang a lánnyal vagy éppen kicsit passzívan viselkedik, akkor könnyen beállhat az úgy nevezett „kínos csend”.

Percekig ültök egymással szemben (ami abban a helyzetben inkább tűnik óráknak), és nem történik semmi, leszámítva azt, hogy ha eddig még nem izgultál kellően a randi miatt, akkor most aztán tuti felmegy a vérnyomásod 200-ra, és elkezdesz idegesen fészkelődni.

Kicsit gondoljuk végig a dolgot, először is ezzel semmit sem fogsz tudni elérni, másodszor ha te feszülté válsz, akkor a lányra is hatással lesz előbb vagy utóbb.

Nem lehet valami romantikus egy időzített bomba mellett iszogatni, ami bármelyik pillanatban robbanhat.

Vonjuk le a tanulságot: idegeskedés + csajozás = nem szokott jól végződni a dolog (még akkor, sem ha amúgy teljesen szimpatikus voltál a lánynak)

Most hogy tudjuk mi az, ami nem működik, nézzük mi az, ami fog a csajozás során!

Szögezzük le az elején, attól még hogy randizni fogunk egy nővel, még véletlenül se kezdjen el senki sem női magazinokat, divatlapokat, öltözködési és smink útmutatókat bújni, csak azért, hogy „felkészült” legyen, és ha be kell dobni egy témát, akkor, meg tudja mutatni, hogy ő milyen „tájékozott”.

Ezzel legfeljebb azt éri el, hogy melegnek fogják nézni. (és valljuk meg őszintén, teljesen jogosan)

Ezt azért írom le, mert sajnos már láttam erre példát…

Ezzel együtt a ló másik oldalára sem szabad átesni, mert az esetek többségében nem fogod lázba hozni a nőt a Real Madrid- Barcelona mérkőzés végeredményével, vagy a Super bowl döntő legszebb hazafutásával. (tény, hogy előfordulhat, de ritka:))

A legtöbb pasi a csajozás során unalmas, senkit sem érdeklő témákat hoz fel.

Mindenképpen olyan témákra van szükséged, ami érdekli a nőt, képes azonosulni vele és hozzá is tud szólni.

 

Ilyen lehet például ha az életedből olyan történeteket hozol fel, amiken jókat lehet nevetni.

Vigyázat!

Nem bohócot kell magadból csinálni, csupán nevettesd meg a lányt.

Röviden és tömören, ez már jóval több, mint amennyit a férfiak többsége, egyáltalán el tud érni.

Az ismerkedés és a csajozás egy interaktív kommunikációs folyamat ahol oda-vissza történik „információ csere”.

A legfontosabb az, hogy mindketten jól érezzétek magatokat!


Igen jól hallottad, MINDKETTEN! Pontosan erről szól a randizás és a csajozás.

Ne essünk bele abba a gyakori hibába, hogy annyira meg akarunk felelni a nőnek, hogy közben, mi elfelejtjük magunkat jól érezni.

Hidd el nekem, hogy sokkal kellemesebb beszélgetőpartner leszel a nő számára is, hogyha te is legalább annyira élvezed a csajozás során a társalgást, mint ő.

Ha meg tudsz nevettetni egy lányt, akkor nagyon jó úton, haladsz, de ez is csak akkor sikerülhet, ha te is jól érzed magad.

Ha eleged van már abból, hogy folyton azon kell görcsölni, randi elején és közben hogy még véletlenül se üljön a beszélgetés?

Ha igen akkor változtass rajta!

Te is megtanulhatod élvezni a randit, illetve a nőkkel való társalgást.

Tanulj és fejlődj azért, hogy amikor odakerülsz, hogy a kettesben vagy azzal a lánnyal, aki tetszik neked, akkor ne a félelmek és a görcsölés kösse le figyelmed, hanem a csajozás és a csábítás valamint az abból fakadó sikerélmények.
 

Itt rengeteg hasznos információ van még a randizás és csajozás témakörében csak KATTINTS IDE
 

 

Címkék: ismerkedés kell hogyan csajozás hódítás csajozni

Csajozás VS "jó barát zóna"

 2011.10.13. 00:37

Csajozás
VS
 "jó barát zóna"

 


Van egy bizonyos mondat, amit minden pasi tiszta szívből gyűlöl ez pedig a „Legyünk csak barátok”.

Nincs olyan pasi a földön, aki ne kapta volna meg ezt a mondatot legalább néhányszor.

Tulajdonképpen az ember egy szociális lény, aki szeret barátkozni… na, ja, csak nem azzal a lánnyal, akit fel akar szedni, a csajozás során.

Ezt a mondatot általában akkor kapod meg, hogyha a hős szerelmes, fejjel a falnak típusú megközelítést választod csajozás téren.

Le is vezetem neked, hogy miképpen is szokott ez alakulni, meglátsz egy lányt, aki megtetszik, és még mielőtt az egymás közötti interakció legcsekélyebb formája is megtörtént volna már az együtt járáson gondolkozol.

Általában már itt halálra van ítélve a dolog, de mondjuk sikerül vele megismerkedni, közös ismerős lévén vagy valamelyik barátod bemutat neki.

Ilyenkor, jön az, hogy le akarod nyűgözni, be akarod bizonyítani, hogy, te más, vagy mint a többi pasi ezért elkezded dicsérni, állandóan bókolsz neki és minden óhaját-sóhaját első szóra teljesíted, mint egy jól idomított öleb.

A nőnek az elején tetszik (kb. 2 percig) utána viszont az agyára mész, de mivel egy aranyos lány és nem akar, megbántani ezért nem küld el melegebb éghajlatra.

Viszont már réges-régen megszűntél „férfiként” létezni a szemében.

Ez most nagyon szélsőséges példa volt, de ami igazán szomorú, hogy még manapság is megtörténik ilyen, és ezért elsősorban a holywood-i csöpögős filmeket teszem felelőssé, mert ez csak ott szokott működni!

Másik eshetőség, ami sűrűbben fordul elő, hogy megismerkedsz a lánnyal, aki megtetszik, ezért elkezdesz beszélgetni vele (az, hogy képes vagy nőkkel beszélgetni már önmagában is dicséretre méltó, mivel sok embernek még ez is komoly gondot jelent, tehát már ez is haladás!!!).

De még itt sem fog sikerülni a csábítás mivel nem mersz kezdeményezni a nő felé. 

Félsz attól, hogy mit szólna hozzá, hogyan reagálna, ezért „biztonsági játékot” játszol, amivel tuti nem fogod megsérteni vagy megbántani, de felszedni sem, viszont nagyon jó barátok lesztek.

Ezt hívnák csajozásnak szerinted?

Legnagyobb probléma az, hogy sok pasi teljesen elfolytja a szexualitását, fél kimutatni, hogy bizony bejön neki a nő és bizony le is feküdne vele, nő pedig nem tehet mást, elkönyveli papír-fütyinek, vagy melegnek.

Most képzeljünk el egy igazi Alfa- Domináns Hímet (ADH), aki tudja, mitől döglik a légy és tud csajozni.

Ő az a pasi, aki már a beszélgetés legelején kinyilvánítja, hogy nem közömbös számára a nő sőt… Elkezdi piszkálni, ugratni a lányt… egyszóval: kockáztat. Meg meri lépni azt, hogy a nő esetleg megorrol rá, de őt ez nem érdekli, és éppen ez lesz a sikerességének a kulcsa.

Ha eleged van már abból, hogy az összes lány csak barátként tekint rád akkor tehetsz is ez ellen.

Ha igazi férfivá szeretnél válni tehát potenciális partnerré, és meg akarod tanulni, hogy miképpen tudod úgy kifejezni szándékodat, már a beszélgetés legelejétől, kapcsolatra alkalmas srácként tekintsen rád, ezt könnyedén megteheted.

Nem kell mást tenned csak KATTINTS IDE a Csajozás linkre
 

 

 

Címkék: ismerkedés csajozás udvarlás dumák csajozós

A csajozás és a tesztek

 2011.07.12. 19:37

A csajozás és a tesztek

 

 

 

 

 

 

 


A csajozás és a tesztek

Címkék: kell hogyan szövegek csajozás csajozós csajozni

A csajozás lépései

 2011.06.29. 21:15

A csajozás lépései

Címkék: ismerkedés kell hogyan csajozás udvarlás csajozni

A csajozás során felmerülő hibák

 

A most következőkben megosztom a legalpvetőbb hibákat amiket a férfiak elkövetnek a csajozás, és az ismerkedés folyamatában.

 

I. Megpróbálod a nőt lenyűgözni.

 

Ez a tipikus felvágás kategóriája, amikor azt hiszed azzal fogod a nő szívét elnyerni, hogy minden faja pozitív tulajdonságot mutatsz fel magaddal kapcsoaltban. Például arról beszélsz, hogy milyen jól keresel, milyen autód van, rengeteg nőd volt eddig, jó eredménnyel végeztél a suliban, stb...

 

Ezek sajons mind olyan dolgok amik a nőkből a legkevésbé sem fognak vonzalmat kiváltani.

Hogy miért?

Azért mert a nő nagyon jól tudja, hogy azért akarsz ennyire pozitív színben feltűnni, mert úgy érzed, a nő nem volna képes pusztán a személyiségedbe beleszeretni. Ez pedig egy nő számára egyértelműen azt mutatja, hogy nem érzed magadat elég jónak hozzá.

Ez az ismerkedés és a csajozás folyamán, egy olyan erőtelljes hátráltató tényező, hogy azonnali értékcsökkenéshez vezethet a nő részéről.

 

II. Nem megfelelő az öltözéked,

és nem nézel ki eléggé ápoltnak.

 

Ez egy nagyon egyszerű dolog. A külső igens számít, de nem úgy ahogyan te gondolod. Nem szükséges szépnek lenned ahhhoz, hogylegyen barátnőd, de ha nem látszik rajtad az ápoltság, akkor a nők nem tekintenek majd rád férfiként. Egy FÉRFI tudjon öltözködni!

 

III.Nem mersz felhozni,

szexuális tartalmú témákat.

 

Egy igazán magabiztos férfi ki meri fejezni egy nő számára a szexualitását, és nem fél megélni a nemiségét. Természetesen nem arra akarok utalni, hogy csak a szexről beszélj, de ha nem hozod fel a témát, könnyen barát zónába fogsz a nőnél kerülni. Ha már elmész csajozni, és nőket elcsábítani, akkor a nőnek éreznie kel valamit bből a szándékból. Ugyebár nem csak beszélgetni akarsz a nővel hanem egyszer majd le is akarsz vele feküdni.

 

IV. A csajozás témakörében a következő hiba, ha tapasztalatlannak látszol.

 

Ha eddig még nem volt barátnőd, vagy nem rajong körbe több száz nő, az még nem kell, hogy feltétlenül azt jelentse, hogy ügyetlennek kell lenned. A nők rengeteg tesztet dobnak egy férfi felé, amivel lemérik a tapasztaltságát. Ha ezekre a tesztkérdésekre rosszul felelsz, akkor el fogog a nőt bukni. Tipikusan ilyen teszt a: van barátom.

Te mit válaszolnál erre?

 

Ha még többet szeretnél megtudni a férfiak leggyakoribb hibájáról és a csajozás terén sokszorosára emelni az eredményeidet van azonban erre is lehetőség.

Tudj meg mindent a csajozás ismereteiről, és KATTINTS IDE

Címkék: csábítás ismerkedés kell tippek hogyan csajozási szövegek csajozás hódítás csajozós csajozni

süti beállítások módosítása